Hi! 

Wat leuk dat je deze website bezoekt!
Ik hoop natuurlijk dat het goed met je gaat! Soms zijn er helaas momenten in je leven dat het even wat minder gaat. Dat gebeurt bij heel jongeren en volwassenen. Dat is heel normaal en vaak gaan bepaalde dingen ook vanzelf weer over. Zoals je vast wel hebt begrepen, is het belangrijk om erover te praten. Misschien praat je al veel met je vrienden of vriendinnen, je ouders, mentor op school of met andere mensen om je heen die je vertrouwt. Maar soms kun je ook wat extra hulp gebruiken.

Als jij ook ondersteuning kunt gebruiken, bijvoorbeeld bij:

- buikpijn of hoofdpijn en de arts kan niks vinden;
- slecht slapen, piekeren,
- steeds weer gepest worden,
- vervelende dingen hebben gezien of meegemaakt hebben
- onrustig zijn, gespannen zijn, nagels kapot bijten, frustratie
- onzeker zijn over je zelf, over je leefsituatie, je toekomst
- examenstress hebben voor de zoveelste toets,
- veel verwarrende gevoelens hebben,
- lang verdrietig of somber zijn,
- angst hebben voor medische behandelingen
- sociale angst
- angst voor spreekbeurten
- angst hebben om dood te gaan...
- iets heel anders....

Dan kun je bij mij in behandeling. Als jij behoefte hebt aan het wegnemen van bepaalde blokkades en je ouders/verzorgers ook denken dat hypnotherapie ook iets voor jou kan zijn, kunnen jullie contact met me opnemen. Daarna zal ik jou alles over de behandeling vertellen en zal ik jou zelf een aantal vragen stellen.

Hypnotherapie is niet eng maar juíst heel relaxed. Het gaat eigenlijk over een diepe mate van ontspanning. In die diepe ontspanning (die je misschien wel kent wanneer je gewoon in de auto een beetje voor je uitstaart of zo in een spannend boek gevangen zit, dat je de buitenwereld niet meer waarneemt). In die staat van ontspanning is je brein ontvankelijk voor allerlei helpende suggesties. Zo gaan we samen op reis in jouw binnenwereld! Hoe ziet dat er bij jou uit?
En aan trucjes en iemand gekke dingen laten doen, doe ik vooral niet! Ik wil jongeren juist alleen zo snel mogelijk beter maken en zich weer goed laten voelen.

Tijdens de behandeling kun je makkelijk zittende kleding aan en iets meenemen als je dat wilt, zoals een vest om warm te blijven. Maar dat hoeft niet. Als je maar wél je telefoon uitzet! Vanaf 12-16 jaar vraag ik ook om jouw eigen handtekening/toestemming.

Dan kunnen we meteen met je behandeling beginnen.
Wat is jouw behandeldoel precies? 

 
Je zult merken, dat het steeds beter met je gaat.  


Tot snel in de praktijk!
Liefs van Angélique