De behandelaar

Achtergrond

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie waar ik de opleiding tot Integratief Kindertherapeut heb afgerond. Daarvoor heb ik een paramedische opleiding gedaan en heb ik mij in mijn werk kunnen specialiseren in klinisch geneesmiddelenonderzoek. Naast mijn huidige werk in clinical trials heb ik jaren geleden ook al een praktijk voor kindertherapie aan huis gehad. Ik heb gewerkt voor een Jeugd GGZ-instelling in Almere en bij het AMC als project manager, afdeling Kindergeneeskunde.
Nu onze eigen kinderen volwassen zijn, richt ik mij weer op particuliere kindertherapie, alleen gericht op de  kinderhypnotherapie. Ik heb daarvoor in 2023 diverse aanvullende Masterclasses 'Kinderhypnose' (o.a. hechtingsproblemen bij Next Generation Kids) en de opleiding 'Vakbekwaam Kinderhypnotherapeut' gevolgd.
 
Kortdurende behandeling
Met de Kinderhypnose kan een kind snel tot de kern van het probleem komen en is het uitgangspunt dat een kind bij bepaalde klachten heel goed in staat is om dit zelf via zijn of haar onderbewuste systeem op te lossen. In veelal drie  sessies kan het kind of de jongere - zie  aanmeldingsklachten vermeld op deze website - weer verder. Innerlijke belemmeringen en angsten worden weggenomen. De therapeut helpt daarbij.   


Een reis naar binnen!
Keer op keer is het een prachtige innerlijke ontdekkingsreis die ik samen met het kind mag meemaken.  De sessies vinden plaats in een rustige, veilige en fijne praktijkruimte.

 

Tot snel, Angelique Le Grand 

 
PS: Vergeet bij jonge kinderen niet om een lievelingsknuffel mee te nemen. Die mag namelijk ook lekker op de luie stoel gaan liggen!